V novembri si v New Yorku zmerajú sily nezdolaní Wilder s Ortizom, zápasiť budú o opasok WBC

NETKY.SK • 21 September 2017, 10:21 • 2 min
V novembri si v New Yorku zmerajú sily nezdolaní Wilder s Ortizom, zápasiť budú o opasok WBC

NEW YORK - Doteraz nezdolaní boxeri v ťažkej hmotnostnej kategórii Deontay Wilder a Luis Ortiz si 4. novembra zmerajú sily o majstrovský opasok organizácie WBC. Dejiskom ich súboja bude hala Barclays Center v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Pre 31-ročného Wildera to bude už šiesta obhajoba titulu, v 38 stretnutiach zvíťazil až na jednu výnimku vo všetkých prípadoch KO spôsobom. "Som jediný americký šampión v ťažkej váhe na svete. Nik nie je silnejší psychicky, mentálne a duchovne. Súperov posielam k zemi hladko. Štvrtého novembra to bude Ortiz. Potom sa uvidí, kto bude ďalší. Som pripravený na unifikáciu," naznačil Wilder prípadný súboj s Anthonym Joshuom.

 

Tridsaťosemročný Ortiz má doteraz v profiringu bilanciu 27 víťazstiev, z toho 23-krát dal svojmu súperovi KO. V prípade triumfu sa môže stať prvým kubánskym šampiónom v ťažkej váhe. "Wilder by si mal podpísať svoj rozsudok smrti. Som veľmi odlišný od tých, s ktorými boxoval. Dávam tvrdšie rany ako ktokoľvek iný," citovala agentúra AP Kubánca.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies