V novembri sa na Slovensko vráti Asian Dub Foundation

NETKY.SK • 3 August 2016, 13:32 • 2 min
V novembri sa na Slovensko vráti Asian Dub Foundation

BRATISLAVA - V novembri sa na Slovensko vráti britská hudobná skupina Asian Dub Foundation. Londýnska formácia predstaví svoj originálny mix hiphopu, drum'n'bassu, dubu a punku okorenený tradičnými ázijskými motívmi 12. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube.

slovakia

left justify in out

Asian Dub Foundation (ADF) založila v roku 1993 partia kamarátov, ktorá sa spoznala na hudobnom kurze pre mladých prisťahovalcov v Londýne. Počas 23-ročnej histórie stihla vydať desať albumov, vypredať stovky koncertov na štyroch kontinentoch, predskakovať legendám ako The Cure či Radiohead. Spolupracovali s desiatkami známych umelcov, medzi nimi boli i Sinéad O'Connor a Chuck D z Public Enemy.

 

Bratislavský koncert bude mixom najväčších hitov kapely zo všetkých jej radových albumov. Nemali by chýbať ani komerčne najúspešnejší hity Flyover z albumu Tank (2005) alebo Fortress Europe, pesnička z albumu Enemy of the Enemy (2003), v ktorej ADF s 12-ročným predstihom pred vypuknutím prisťahovaleckej krízy kritizujú európsku imigračnú politiku.

 

Vstupenky sú dostupné v sieti Eventim a na www.orepole.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies