V novej sezóne NCIS si zahrá aj Jennifer Esposito

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 09:25 • 2 min
V novej sezóne NCIS si zahrá aj Jennifer Esposito

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Esposito si zahrá v štrnástej sezóne kriminálneho seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003). Stvárni v ňom špeciálnu agentku Alexandru "Alex" Quinn, ktorá zanechala prácu v teréne a stala sa inštruktorkou v tréningovom centre.

slovakia

left justify in out

Špeciálny agent Leroy Gibbs v podaní Marka Harmona ju však presvedčí, aby sa vrátila ako súčasť jeho tímu. "Sme nesmierne šťastní, že v štrnástej sezóne sa k nám pridá Jennifer Esposito," vyjadril sa výkonný producent seriálu Gary Glasberg. "Zosobňuje všetko, v čo sme u Quinn dúfali a nevieme sa dočkať, kedy bude súčasťou nášho tímu," dodal.

 

Okrem 43-ročnej herečky budú súčasťou novej sezóny aj Američan Wilmer Valderrama či Angličan Duane Henry, ktorý hosťoval v posledných dvoch epizódach predchádzajúcej sezóny. V pripravovanom pokračovaní seriálu stvárni opäť úradníka vojenskej rozviedky Claytona Reevesa. Premiéru štrnástej sezóny plánuje americká televízna stanica CBS na 20. septembra.

 

Jennifer Esposito je známa z filmov ako Viem, čo ste robili minulé leto 2 (1998), Krvavé leto v New Yorku (1999), Nepovedz ani slovo (2001), Taxi (2004), Crash (2004) alebo seriálov Samantha Who? (2007 - 2009), Modrí Templári (2010) či Taxi Brooklyn (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies