V nominácii Walesu na kvalifikačný dvojzápas aj Gareth Bale

NETKY.SK • 28 August 2013, 18:29 • 2 min
V nominácii Walesu na kvalifikačný dvojzápas aj Gareth Bale

LONDÝN - Futbalový krídelník Gareth Bale sa objavil v nominácii reprezentácie Walesu pred septembrovým kvalifikačným dvojzápasom na majstrovstvá sveta v Brazílii aj napriek zraneniu nohy. Informáciu priniesla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Bale absentoval v úvodných troch kolách Premier League v drese Tottenhamu, podľa vyjadrení trénera Spurs Andreho Villasa-Boasa ho trápilo bližšie nešpecifikované zranenie na nohe. V posledných dňoch letného prestupového obdobia je meno Garetha Balea stále čoraz viac spájané s prestupom do Realu Madrid za rekordnú čiastku takmer 100 miliónov eur. Podľa posledných informácií sú oba kluby na podmienkach transferu dohodnuté.

Villas-Boas skritizoval Baleov prístup, k prestupu do Realu príde skoro

Portugalský tréner "kohútov" skritizoval Baleov prístup obrátenia sa chrbtom tréningovému procesu s Tottenhamom po doliečení zranenej nohy, pokým nie je prestup do Realu uzavretý. "Bale je zapojený do veľkého transferu a ak sa mu podarí prestúpiť do Realu Madrid, prajeme mu veľa šťastia. Faktom ale ostáva, že sa nezachoval voči nám korektne," uviedol pre agentúru AP Villas-Boas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies