V nominácii SR "21" napokon aj Oršula, Haraslín a Habánek

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 15:08 • 2 min
V nominácii SR "21" napokon aj Oršula, Haraslín a Habánek

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Ivan Galád musel urobiť niekoľko zmien v pôvodnej nominácii na blížiace sa medzištátne stretnutie jeho zverencov proti švédskym rovesníkom (pondelok 9. júna v Trelleborgu).

slovakia

left justify in out

Vo výbere 51-ročného Krupinčana už nie sú Milan Lalkovič, Patrik Hrošovský, Martin Vrablec, Branislav Niňaj, Karol Mészáros a Ondrej Duda. "Lalkovič je zranený, Hrošovského a trojicu hráčov Slovana Bratislava ospravedlnili ich kluboví zamestnávatelia. Z nominácie vypadol aj Ondrej Duda, ktorý má problémy so slabinami. Namiesto nich sme povolali Roba Mazáňa zo Senice, Šimona Šmehyla z Nitry, Jara Mihalíka zo Žiliny, Filipa Oršulu zo Senice, Lukáša Haraslína z talianskej Parmy a Michala Habánka zo Spartaka Trnava," povedal v utorok pre agentúru SITA technický vedúci slovenskej "dvadsaťjednotky" Dávid Vailing. 

 

Zraz "galádovcov" je na programe vo štvrtok 5. júna v Senci. Mladí Slováci v sobotu odcestujú do Kodane, odtiaľ sa presunú cez most do Malmö a v nedeľu podvečer absolvujú oficiálny predzápasový tréning už v dejisku stretnutia. Duel Švédsko "21" - Slovensko "21" má úvodný výkop o 18.30 h. 

 

Aktualizovaná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na medzištátny prípravný zápas proti domácim rovesníkom zo Švédska (hrá sa v pondelok 9. júna o 18.30 h v Trelleborgu): 


Brankári: Dobrivoj Rusov (FC Spartak Trnava), Patrik Le Giang (MŠK Žilina) 

Obrancovia: Dávid Hudák (ŠK Slovan Bratislava), Lukáš Pauschek (Bohemians Praha 1905/ČR), Milan Škriniar (MŠK Žilina), Matúš Bero (AS Trenčín), Róbert Mazáň (FK Senica), Michal Habánek (FC Spartak Trnava) 

Stredopoliari: Ivan Schranz (FC Spartak Trnava), Richard Lásik (Brescia Calcio/Tal.), Michal Škvarka (MŠK Žilina), Stanislav Lobotka (Ajax Amsterdam/Hol.), Jaroslav Mihalík (MŠK Žilina), Šimon Šmehyl (FC Nitra) 

Útočníci: Tomáš Malec (AS Trenčín), Adam Zreľák (MFK Ružomberok), Filip Oršula (Spartak Myjava), Lukáš Haraslín (FC Parma/Tal.) 

Náhradníci: 

Brankár: Marko Maroši (Wigan Athletic/Angl.) 

Obrancovia: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce) 
Stredopoliari: Albert Rusnák (Manchester City/Angl.), Martin Chrien (FK Dukla Banská Bystrica) 

Realizačný tím: 
tréner: Ivan Galád 
asistent trénera: Norbert Hrnčár 
tréner brankárov: Stanislav Seman 
tím manažér: Marek Mintál 
lekár: Peter Kišška 
fyzioterapeut: Pavol Purdek 
masér: Juraj Hervartovský 
masér/kustód: Štefan Balla 
technický vedúci: Dávid Vailing 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies