V nominácii SR 17 na kvalifikáciu ME 2015 aj legionár Tupta

NETKY.SK • 17 Október 2014, 13:49 • 2 min
V nominácii SR 17 na kvalifikáciu ME 2015 aj legionár Tupta

BRATISLAVA - Aj Ľubomír Tupta z talianskej Catania Calcio figuruje ako jediný legionár v nominácii slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov na kvalifikačný turnaj ME 2015.

slovakia

left justify in out

Tím Ladislava Pecka bude bojovať o postup do ďalšej fázy koncom októbra v NTC Senec proti Luxembursku, Litve a Španielsku.
     

Finálový turnaj v Bulharsku sa uskutoční za účasti 16 tímov, do fázy Elite Round postúpia prví dvaja z každej z trinástich kvalifikačných skupín a päť najlepších tímov z tretích miest (podľa výsledkov zo stretnutí s prvými dvoma tímami). 
     

Reprezentácia Slovenska odohrá všetky svoje zápasy v NTC Senec so začiatkom o 11.00 h a všetky odvysiela v priamom prenose aj SFZ na svojom oficiálnom konte na YouTube. Slováci sa postupne stretnú 24. októbra s Luxemburskom, o dva dni neskôr s Litvou a 29. októbra s favorizovaným Španielskom, informoval oficiálny portál SFZ.

     

Nominácia SR 17 na kvalifikačný turnaj:
     

Brankári: Samuel Vavrúš (AS Trenčín), Matej Mydla (ŠK Slovan Bratislava)      

Obrancovia: Branislav Šušolík (MŠK Žilina), Kamil Jašúrek, Andrej Štrba (obaja FC Spartak Trnava), Denis Nemček (FK Senica) Martin Šimko (FK Dukla Banská Bystrica), Martin Macho (FC Nitra)      

Stredopoliari: Šimon Štefanec, Filip Moďoroši (obaja MŠK Žilina), Marek Tešlár (FO ŽP Šport Podbrezová), Daniel Filip Mašulovič, Roman Zemko (obaja ŠK Slovan Bratislava), Jozef Pastorek (FKM Nové Zámky), Samuel Dancák (MFK Košice)      

Útočníci: Kevin Kele (ŠK Slovan Bratislava), Ľubomír Tupta (Catania Calcio), Daniel Dubec (MFK Ružomberok)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies