V nominácii Slovenska Dúbravka nahradil Kuciaka

NETKY.SK • 30 August 2013, 12:15 • 2 min
V nominácii Slovenska Dúbravka nahradil Kuciaka

ŽILINA - Brankár corgoňligového klubu MŠK Žilina Martin Dúbravka nahradil zraneného Dušana Kuciaka v nominácii slovenskej futbalovej reprezentácie na blížiace sa dvojstretnutie s Bosnou a Hercegovinou v rámci kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie (piatok 6. septembra o 20.15 h v Zenici a utorok 10. septembra o 20.15 h v Žiline). Informovalo o tom facebookové konto Žilinčanov.

slovakia

left justify in out

Gólman poľského klubu Legia Varšava Kuciak si v utorkovom odvetnom stretnutí play-off Ligy majstrov proti rumunskej Steaue Bukurešť poškodil meniskus. Štvrtkové vyšetrenia preukázali rozsah zranenia, pre ktoré bude Kuciak pauzovať minimálne 4 až 5 týždňov, pesimistická prognóza hovorí o absencii počas ôsmich až deviatich týždňov. 

Na štvrtkovom tréningu sa zranil aj útočník nemeckého druholigového Cottbusu Erik Jendrišek. Príslušnými vyšetreniami lekári po prevoze do nemocnice zistili, že jeho ľavá noha je pomliaždená, ale hráč neutrpel žiadnu vážnejšiu ujmu. 


Aktualizovaná nominácia futbalovej reprezentácie Slovenska na dvojzápas s Bosnou a Hercegovinou v kvalifikácii o postup na MS 2014 do Brazílie (piatok 6. septembra o 20.15 h v Zenici a utorok 10. septembra o 20.15 h v Žiline): 
Brankári: Ján Mucha (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Matúš Kozáčik (FC Viktoria Plzeň/ČR), Martin Dúbravka (MŠK Žilina) 
Obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín/Nem.), Martin Škrtel (FC Liverpool /Angl.), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva/Rus.), Michal Breznaník (Amkar Perm/Rus.), Dušan Švento (Red Bull Salzburg/Rak.), Kornel Saláta (Tom Tomsk/Rus.), Marián Čišovský (FC Viktoria Plzeň/ČR), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad/Rus.) 
Stredopoliari: Viktor Pečovský (MŠK Žilina), Karim Guédé (SC Freiburg/Nem.), Samuel Štefánik (AS Trenčín), Juraj Kucka (FC Janov/Tal.), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Róbert Mak (1. FC Norimberg/Nem.), Vladimír Weiss ml. (Olympiakos Pireus/Gréc.) 
Útočníci: Stanislav Šesták (Bursaspor/Tur.), Michal Ďuriš (FC Viktoria Plzeň/ČR), Martin Jakubko (Amkar Perm/Rus.), Erik Jendrišek (Energie Cottbus/Nem.), Adam Nemec (Union Berlín/Nem.) 

Náhradníci: 
Brankári: Ján Novota (Rapid Viedeň/Rak.), Matúš Putnocký (ŠK Slovan Bratislava) 
Obrancovia: Ľubomír Michalík (Kajrat Almaty/Kaz.), Matúš Čonka (Slavia Praha/ČR), Jozef Piaček (MŠK Žilina) 
Stredopoliari: Tomáš Ďubek (MFK Ružomberok), Tomáš Kóňa (FK Senica) 
Útočníci: Jakub Sylvestr (FC Erzgebirge Aue/Nem.), David Depetris (Caykur Rizespor/Tur.), František Kubík (Arsenal Kyjev/Ukr.), Marek Bakoš (FC Viktoria Plzeň/ČR) 

Realizačný tím: 
Hlavný tréner: Ján Kozák 
Asistent trénera: Štefan Tarkovič 
Tréner brankárov: Miroslav Seman 
Kondičný tréner: Martin Rusňák 
Lekári: Ján Baťalík, Vladimír Pener 
Maséri: Mário Prelovský, Marián Drinka 
Fyzioterapeuti: Peter Hečko 
Kustód: Ján Beniak 
Technický vedúci: Róbert Tomaschek 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies