V nominácii na Arosa Challenge vymenil Čajkovského Štajnoch

NETKY.SK • 14 December 2015, 09:18 • 2 min
V nominácii na Arosa Challenge vymenil Čajkovského Štajnoch

BRATISLAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Cíger musel urobiť v nominácii na blížiaci sa turnaj Arosa Challenge vo Švajčiarsku zmenu, keď obrancu Sparty Praha Michala Čajkovského nahradil zadák Dynama Pardubice Martin Štajnoch. Informoval o tom oficiálny web SZĽH.

slovakia

left justify in out

Slovensku už skôr vypadli zranení Ján Brejčák s Andrejom Šťastným, ktorých nahradili debutanti v národnom tíme Branislav Kubka a Marcel Holovič. Okrem nich si reprezentačný dres prvýkrát oblečie aj brankár Michal Valent.

 

"Michal mal už pár dní zranenie na tvári, ktoré ho obmedzovalo aj v zápasoch českej extraligy. Mrzí nás to, keďže sme s ním počítali ako s jedným z lídrov tímu v Arose. Namiesto neho sme povolali do mužstva Martina Štajnocha z Pardubíc," povedal generálny manažér reprezentácie Róbert Švehla.

 

Zraz nominovných hráčov je v pondelok 14. decembra v Bratislave. Odlet do Švajčiarska je naplánovaný na štvrtok ráno a v piatok čakajú na Cígerových zverencov o 16:15 hod Bielorusi. V sobotu sa Slovensko stretne s jedným z dvojice Švajčiarsko – Nórsko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona