V nominácii Bieloruska silné zastúpenie hráčov BATE Borisov

NETKY.SK • 25 August 2015, 11:47 • 2 min
V nominácii Bieloruska silné zastúpenie hráčov BATE Borisov

MINSK - Tréner bieloruskej futbalovej reprezentácie Alexander Chackevič nominoval na blížiace sa stretnutia kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska proti Ukrajine (sobota 5. septembra o 18.00 h SEČ vo Ľvove) a Luxembursku (utorok 8. septembra o 20.45 h SEČ v Borisove) 23 hráčov. Informovala o tom oficiálna stránka Bieloruskej futbalovej federácie (BFF).

slovakia

left justify in out

Vo výbere má tradične silné zastúpenie bieloruský šampión BATE Borisov, ktorý má v nominácii sedem hráčov. Gro kádra tvoria tiež futbalisti účinkujúci v Rusku.

 

Dvoma legionármi pôsobiacimi na klubovej úrovni v západnej Európe sú obranca Jegor Filipenko zo španielskej Málagy a stredopoliar Renan Bressan z portugalského klubu Rio Ave.

 

Bielorusko v kvalifikačnej C-skupine zo šiestich vystúpení získalo štyri body a patrí mu priebežná 4. priečka.

Nominácia bieloruskej futbalovej reprezentácie na stretnutia kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska proti Ukrajine (sobota 5. septembra o 18.00 h SEČ vo Ľvove) a Luxembursku (utorok 8. septembra o 20.45 h SEČ v Borisove):

Brankári:
Andrej Gorbunov (Atromitos Atény/Gréc.), Jurij Ževnov (Ural Sverdlovská oblasť/Rus.), Sergej Černik (BATE Borisov)

Obrancovia: Denis Poľakov, Maxim Voloďko (obaja BATE Borisov), Igor Šitov (Mordovia Saransk/Rus.), Alexandr Martynovič (Ural Sverdlovská oblasť/Rus.), Sergej Politevič, Roman Begunov (obaja Dinamo Minsk), Jegor Filipenko (Málaga/Šp.), Michail Sivakov (Zaria Lugansk/Ukr.), Maxim Bordačov (Tom Tomsk/Rus.)

Stredopoliari: Ivan Majevskij (Anži Machačkala/Rus.), Sergej Kisľak (Rubin Kazaň/Rus.), Stanislav Dragun (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Timofej Kalačov (FK Rostov/Rus.), Alexander Hleb, Michail Gordejčuk, Igor Stasevič (všetci BATE Borisov), Renan Bressan (Rio Ave/Portug.), Pavel Nechajčik (Tom Tomsk/Rus.)

Útočníci: Sergej Kornilenko (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Nikolaj Signevič (BATE Borisov)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies