V nominácii Anglicka aj Rooney, Hart brankárskou jendotkou

NETKY.SK • 3 Október 2013, 18:17 • 2 min
V nominácii Anglicka aj Rooney, Hart brankárskou jendotkou

LONDÝN - Futbalový útočník Wayne Rooney figuruje v nominácii Anglicka na záverečné dva zápasy kvalifikácie MS 2014 aj napriek tomu, že pre zranenie vynechal posledný duel Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný reprezentant utrpel zranenie holennej kosti, proti Čiernej Hore a Poľsku by však mal byť k dispozícii. Tréner Roy Hodgson počíta v blížiacich sa zápasoch aj s útočníkom Danielom Sturridgeom, ktorý vynechal pre zranenie septembrovú časť kvalifikácie o postup do Brazílie. Pozíciu brankárskej jednotky mal naďalej plniť Joe Hart z Manchestru City. A to aj napriek kritike, ktorá sa zosypala na jeho hlavu po prehre s Bayernom Mníchov v stredajšom prehratom súboji Ligy majstrov (1:3). "Joe má moju plnú dôveru. Nepochybujem, že pomôže tímu v týchto dvoch dueloch a uhráme výsledok, aký potrebujeme," uviedol Hodgson pre britské médiá.

Hráči Albionu privítajú 11. októbra Čiernu Horu, o štyri dni neskôr ich čaká súper z Poľska. Anglicko vedie H-skupinu so 16 bodmi, o bod zaostávajú Ukrajina a Čierna Hora.  

Nominácia Anglicka:
Brankári: Fraser Forster (Celtic Glasgow), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich City)
Obrancovia: Leighton Baines (FC Everton), Gary Cahill (Chelsea Londýn), Ashley Cole (Chelsea Londýn), Phil Jagielka (FC Everton), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)
Stredopoliari: Ross Barkley (FC Everton), Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Steven Gerrard (FC Liverpool), Frank Lampard (Chelsea Londýn), James Milner (Manchester City), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal Londýn)
Útočníci: Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Rickie Lambert (FC Southampton), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (FC Liverpool), Danny Welbeck (Manchester United)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona