V noci vyhasol na R1 ľudský život

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 13:47 • 2 min
V noci vyhasol na R1 ľudský život

TRNAVA - Polícia vyšetruje príčiny štvrtkovej dopravnej nehody, pri ktorej tragicky zahynul 63-ročný Bratislavčan. Vodič Fordu dostal počas nočnej jazdy pravdepodobne mikrospánok a na rýchlostnej ceste smerom na Trnavu zišiel mimo cestu.

slovakia

left justify in out

„Po náraze do dopravnej značky utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a na posúdenie technického stavu vozidla pred jazdou pribrali znalca z odboru cestnej premávky.

Polícia apeluje na vodičov, aby si najmä počas horúcich letných dní pred dlhšou cestou oddýchli a až potom si sadli za volant. „Vodičovi tak ukladá aj zákon, ktorý výslovne hovorí, že vodič nesmie viesť vozidlo, ak jeho schopnosť viesť vozidlo je znížená najmä úrazom, chorobou, nevoľnosťou alebo únavou,“ pripomína policajná hovorkyňa a dodáva, že práve rýchla jazda a porušenie základných povinností vodiča sú najčastejšou príčinou dopravných nehôd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies