V noci horel luxusný Hummer, ktorý používal aj Marian Kotleba!

NETKY.SK • 21 December 2013, 11:35 • 2 min
V noci horel luxusný Hummer, ktorý používal aj Marian Kotleba!

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystrickému podnikateľovi a členovi predsedníctva Ľudovej strany Naše Slovensko Miroslavovi Beličkovi v noci na dnes zhorel automobil Hummer.

slovakia

left justify in out

Ako potvrdil krajský hovorca hasičov Erik Piater, udalosť sa stala zhruba o 0:30 a predbežne je škoda vyčíslená na 25 tis. eur. "Príčina požiaru sa vyšetruje, zranený nebol nikto," povedal Piater.

Belička je presvedčený, že mu vozidlo niekto úmyselne zapálil a považuje to za akt politického terorizmu. "Jednoznačne vidím súvislosť s tým, že pán Marian Kotleba (líder Ľudovej strany Naše Slovensko, pozn. SITA) sa len pred pár hodinami stal predsedom Banskobystrického samosprávneho kraja," povedal pre agentúru SITA Belička. Neverí, že polícia páchateľa vypátra, pretože už v minulosti mal dvakrát skúsenosť s nahlásením trestnej činnosti poškodzovania jeho majetku bez nájdenia páchateľa. "Ja aj pán Kotleba sme monitorovaní tajnými službami, takže si myslím, že sa táto udalosť stala buď za ich asistencie alebo iba nečinného prizerania," dodal Belička. Na otázku, či sa mu niekto v poslednom čase vyhrážal, odpovedal záporne. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies