V noci bude úplne uzavretá časť diaľnice D2 pod Bratislavou

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 14:13 • 2 min
V noci bude úplne uzavretá časť diaľnice D2 pod Bratislavou

BRATISLAV - Polícia upozorňuje vodičov, že počas dnešnej noci bude úplne uzavretý 6,5 kilometra dlhý úsek diaľnice D2 pod Bratislavou. Dôvodom je montáž technologických zariadení integrovaného systému dopravy.

slovakia

left justify in out

Uzávera potrvá štyri hodiny, začne sa dnes o 22.00 h, skončí sa v sobotu (28.5.) o 2.00 h. Odstavený v oboch smeroch bude úsek od križovatky s diaľnicou D4 po križovatku D2 - Pečňa, oznámilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave.

 

Bratislavský krajský dopravný inšpektorát upozornil, že obchádzka bude možná len pre vozidlá s hmotnosťou do 7,5 tony. Povedie po miestnych komunikáciách cez obec Jarovce.

 

Vozidlá nad 7,5 tony budú v čase uzávery odstavené pred miestom uzávery na pravej krajnici diaľnice. Vozidlá smerujúce po diaľnici D4 na Maďarsko budú môcť prechádzať bez obmedzení. Polícia žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi jej príslušníkov a pri prejazde úsekom zvýšili pozornosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies