V Nitre vybuchol dom, škoda je viac ako 100-tisíc!

NETKY.SK • 6 August 2014, 10:07 • 2 min
V Nitre vybuchol dom, škoda je viac ako 100-tisíc!

NITRA – Nočný výbuch v rodinnom dome na Vodnej ulici v Nitre nespôsobil únik plynu. Hasiči po svojom príchode totiž zistili, že už bol dlhší čas odpojený.

slovakia

left justify in out

„Na mieste nešťastia zasahovali tri vozidlá a problémy spôsoboval prístup do domu, pretože bol uzamknutý. Hasiči zároveň museli prejsť cez sutiny, pretože časť domu sa zrútila. Dôvodom výbuchu zrejme nebol únik plynu, ten bol dlhodobo zastavený,“ informoval agentúru SITA hovorca nitrianskych krajských hasičov Viliam Pánsky.

 

Zhorené poistky však naznačovali, že dom nebol odpojený od elektrickej energie, takže príčiny v súčasnosti zisťujú kriminalisti a experti na požiare. „Príčina zatiaľ nie je známa. Predbežné škody presiahli stotisíc eur. V čase explózie nikto nebol v dome a nikto v okolí nebol zranený,“ informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Polícia prípad vyšetruje ako všeobecné ohrozenie a poškodzovanie cudzej veci. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies