V Nitre sa na Tipsport ligu môžete pozrieť každú nedeľu od 15.00 h

NETKY.SK • 28 November 2016, 18:02 • 2 min
V Nitre sa na Tipsport ligu môžete pozrieť každú nedeľu od 15.00 h

NITRA - Nedeľňajšie stretnutia hokejistov úradujúceho slovenského šampióna HK Nitra budú mať skorší začiatok.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu spod Zobora sa rozhodlo od decembra zmeniť čas zápasov, ktoré sa na nitrianskom ľade budú hrávať v nedeľu. V Nitra aréne sa bude začínať od 15.00 h. Zverenci trénera Andreja Kmeča nastúpia v tomto popoludňajšom čase už v závere tohto týždňa - 4. 12. v šlágri proti HC Košice.

 

"Prispôsobujeme sa moderným európskym trendom. Skorší popoludňajší čas cez víkend je už niekoľko rokov využívaný vo Švédsku i Fínsku a takisto v Česku. Sme názoru, že ide o lepší čas aj pre rodiny, keďže vypĺňa sa tým hluché popoludnie medzi nedeľným obedom a večerom. Takisto fanúšikovia prídu domov už o šiestej večer a môžu sa zvyšok nedele venovať rodinám, či lepšie sa pripraviť na štart nového pracovného týždňa. Veríme, že týmto rozhodnutím robíme ústretový krok smerom k našim priaznivcom," vysvetlil na hockeynitra.com krok vedenia HK Nitra prezident klubu Miroslav Kováčik.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies