V Nitre pre nespokojnosť po prehre so Žilinou napísali list komisii rozhodcov

NETKY.SK • 25 Október 2016, 15:43 • 2 min
V Nitre pre nespokojnosť po prehre so Žilinou napísali list komisii rozhodcov

NITRA - Hráči HK Nitra v nedeľu premiérovo prehrali v domácom stretnutí v Tipsport lige 2016/2017, nad ich sily boli v 15. kole hokejisti Žiliny (4:6).

slovakia

left justify in out

Tí o triumfe rozhodli v tretej tretine, ktorú vyhrali 4:1. Vedenie mužstva spod Zobora sa deň po spomenutom neúspechu rozhodlo napísať list komisii rozhodcov Slovenského zväzu ľadového hokeja a poukázať na nespokojnosť s výkonmi arbitrov nielen v nedeľňajšom domácom súboji proti Žiline, ale aj v zápase 12. kola na ľade Nových Zámkov, ktorý vyhrali 4:3 po samostatných nájazdoch.

 

V stretnutí u nováčika Nitrania poukázali na množstvo nepotrestaných faulov hokejkou a dve konkrétne situácie, pri ktorých prišlo k zraneniu Branislava Mezeia a Michala Krištofa. V súvislosti so zápasom proti Žiline sa domnievajú, že prišlo zo strany rozhodcu Müllnera k výraznému ovplyvneniu zápasu niekoľkými chybnými verdiktmi.

 

"Sme presvedčení, že podľahol neustálym verbálnym atakom trénera hosti Jančušku, ktoré sa diali nielen počas hracej doby stretnutia, ale aj počas prvej prestávky v útrobách štadióna," uvádza sa na oficiálnom klubovom webe hockeynitra.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies