V Nitre mikulášske dresy, v Poprade budú hádzať hračky

NETKY.SK • 2 December 2013, 14:27 • 2 min
V Nitre mikulášske dresy, v Poprade budú hádzať hračky

NITRA - Hokejisti HK Nitra nastúpia na piatkový zápas 28. kola Tipsport extraligy proti majstrovskému Zvolenu v špeciálnej mikulášskej edícii dresov, ktoré neskôr poputujú do dražby na webe Hokejportal.net. Keďže zápas sa odohrá v deň svätého Mikuláša, Nitrania zvolili dresy pripomínajúce červený mikulášsky odev. Podobné predvianočné akcie spojené s dražbou dresov nie sú pod Zoborom novinkou.

slovakia

left justify in out

Nitra je v momentálnej extraligovej tabuľke na druhom mieste s päťbodovou stratou na vedúce Košice. Zvolenu patrí siedma priečka. Ich vzájomný súboj sa začne v piatok o 17.00 h.

Špeciálny nádych bude mať aj východoslovenské derby Poprad - Košice, ktoré je na programe rovnako 6. decembra. Už druhýkrát sa na popradskom štadióne uskutoční dobročinná akcia Vyčarujme deťom vianočný úsmev. Fanúšikovia môžu venovať deťom plyšové hračky ich hodením na ľadovú plochu hneď po skončení prvej tretiny. Súboj sa mal pôvodne hrať v Košiciach, ale oba tímy sa dohodli na výmene dejiska. Fanúšikovia, ktorí sa nedostanú na zápas, môžu hračky doniesť už vopred do Central Pubu v budove NC Výkrik na popradskom sídlisku Juh, odkiaľ ich prenesú na štadión a následne sa tiež ocitnú na ľadovej ploche.

Akciu organizovali Popradčania už vlani, vtedy hračky venovali detským oddeleniam v nemocniciach v Poprade a Kežmarku a Základnej škole s materskou školou sv. Kríža v Kežmarku. Aj súboj medzi Popradom, ktorý je v tabuľke štvrtý, a Košicami sa začne v piatok 6. decembra o 17.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies