V nigérijskom Lagose vybuchol veľkosklad so zábavnou pyrotechnikou

NETKY.SK • 27 December 2012, 08:21 • 2 min
V nigérijskom Lagose vybuchol veľkosklad so zábavnou pyrotechnikou

V nigérijskom Lagose vybuchol veľkosklad so zábavnou pyrotechnikou - Krimi Veľkosklad plný zábavnej pyrotechniky dnes vybuchol v najväčšom nigérijskom meste Lagos, po výbuchu nastal požiar. Oheň sa z viacposchodového skladu, v ktorom bol aj iný tovar, rýc

slovakia

left justify in out

img

Veľkosklad plný zábavnej pyrotechniky dnes vybuchol v najväčšom nigérijskom meste Lagos, po výbuchu nastal požiar.

Oheň sa z viacposchodového skladu, v ktorom bol aj iný tovar, rýchlo rozšíril na ďalšie budovy. Hasiči a miestni obyvatelia sa požiar snažili uhasiť, čo komplikoval nedostatok požiarnických áut a vody, uviedla tlačová agentúra DPA.

Viacerí miestni ľudia utrpeli zranenia, keď chceli pomôcť pri likvidácii požiaru a museli ich previezť do nemocnice, potvrdil hovorca nigérijského úradu pre mimoriadne situácie.

Nigérijské bezpečnostné zložky prípad vyšetria a určia skutočnú príčinu explózie, dodal hovorca. Nebolo jasné, či sa v čase explózie niekto nachádzal v budove. Zábavná pyrotechnika zvyčajne v Nigérii patrí k oslavám Vianoc a Nového roku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona