V niektorých lokalitách musia vodiči počítať s nárazovým vetrom

NETKY.SK • 21 Február 2023, 09:42 • 2 min
V niektorých lokalitách musia vodiči počítať s nárazovým vetrom

BRATISLAVA - V lokalitách Šturec, Donovaly, Ružomberok, Liptovský Hrádok, Pastierske, Štrba a Batizovce treba počítať s nárazovým vetrom. Upozornila na to Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

slovakia

left justify in out

Cestári tiež informovali, že cesta I/51 Hontianske Nemce - Tepličky je v asi v 258 kilometri pre pretekanie vody cez vozovku uzatvorená. "Obchádzka je možná po ceste III/2561 Devičie - Kráľovce-Krnišov," priblížili. Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Cesty prvej, druhej a tretej triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, miestami mokrý. Ojedinele v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sčasti pokrytý čerstvým, utlačeným, miestami zľadovateným snehom od jedného do dvoch centimetrov. Horské priechody na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký, miestami mokrý. Na horskom priechode Vrchslatina sa miestami na vozovke vyskytuje zľadovatený sneh do troch centimetrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona