V Newarku sa konala posledná rozlúčka so speváčkou Whitney Houston

NETKY.SK • 20 Február 2012, 08:36 • 2 min
V Newarku sa konala posledná rozlúčka so speváčkou Whitney Houston

V Newarku sa konala posledná rozlúčka so speváčkou Whitney Houston - Celebrity Približne 1500 príbuzných a priateľov zosnulej americkej popovej hviezdy Whitney Houston sa v sobotu zišlo na jej pohrebe v Newarku v štáte New Jersey. Medzi účastníkmi posledn

slovakia

left justify in out

img

Približne 1500 príbuzných a priateľov zosnulej americkej popovej hviezdy Whitney Houston sa v sobotu zišlo na jej pohrebe v Newarku v štáte New Jersey.
      Medzi účastníkmi poslednej rozlúčky v speváčkinom rodisku nechýbali ani známe osobnosti amerického zábavného priemyslu, medziinými Stevie Wonder, Kevin Costner, Alicia Keys, Mariah Carey či Oprah Winfrey. Celebrity vzdali hold zosnulej v speváckych vystúpeniach a v emotívnych príhovoroch plných spomienok a uznania. 
      Kevin Costner si zaspomínal na účinkovanie s Whitney Houston v romantickej dráme Osobný strážca (1992). Podľa jeho slov bola v tom čase začínajúcou herečkou, ktorá si nebola istá sama sebou a stále pochybovala, či je dosť dobrá a pekná, a či ju budú mať ľudia radi. 
      "Toto bremeno ju urobilo veľkou a napokon bolo príčinou jej zakopnutia," uviedol Costner, ktorého príhovor odmenili prítomní potleskom v stoji. 
      Rakvu s pozostatkami zosnulej obsypanú kvetmi na po ukončení tri a polhodinovej rozlúčky odniesli z kostola za zvukov speváčkinho najväčšieho hitu "I Will Always Love You".
      Smútočný akt vysielaný naživo prostredníctvom internetu sa konal za prísnych bezpečnostných opatrení v baptistickom kostole New Hope, kde Whitney začala ako dievča spievať v cirkevnom zbore. Okolie kostola uzavrel policajný kordón, za ktorým museli zostať zástupy fanúšikov.  
      Súkromný pohreb Whitney Houston sa uskutoční dnes na cintoríne Fair View v meste Westfield v New Jersey. Tam pochovali v roku 2003 aj jej otca Johna Russella Houstona jr.
      Whitney Houston zomrela minulý týždeň v hoteli v Beverly Hills vo veku 48 rokov. Príčiny jej nečakaného skonu sú stále predmetom rôznych úvah. Pozornosť sa teraz upriamuje na výsledky toxikologických testov, ktoré však budú známe až o niekoľko týždňov.

Zdroj: TASR/AP, BBC, CNN



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies