V New Yorku zaútočil na policajtov muž so sekerou, dvoch zranil

NETKY.SK • 24 Október 2014, 06:39 • 2 min
V New Yorku zaútočil na policajtov muž so sekerou, dvoch zranil

NEW YORK - Muž so sekerou zaútočil vo štvrtok na skupinu policajtov v newyorskej štvrti Queens, pričom dvoch zranil. Napokon ho policajti zastrelili. Pri streľbe utrpela zranenia jedna žena, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Jedného z policajtov hospitalizovali v nemocnici s vážnym zranením hlavy. Je v stabilizovanom stave a mal by podstúpiť chirurgický zákrok. Predstaviteľ polície William Bratton uviedol, že vyšetrovatelia sa snažia zistiť totožnosť páchateľa a motív jeho činu. Bratton nevylúčil, že mohlo ísť o teroristický čin.
      

K útoku došlo vo chvíli, keď štyria policajti, nováčikovia, pózovali pred fotoaparátom. Páchateľ bez slova zaútočil, jedného policajta zasiahol sekerou do ruky, druhého do zadnej časti hlavy. Ďalší dvaja policajti spustili paľbu, pričom útočníka zabili. Zablúdená guľka zasiahla neďaleko stojacu ženu, hospitalizovali ju so strelným poranením na chrbte, dodala AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona