V New Yorku uviazol trajekt s 27 ľuďmi na palube

NETKY.SK • 28 December 2017, 06:10 • 2 min
V New Yorku uviazol trajekt s 27 ľuďmi na palube

NEW YORK - V americkom meste New York v stredu večer uviazol trajekt s viac ako dvomi desiatkami ľudí na palube.

slovakia

left justify in out

Záchranári evakuovali z lode 27 pasažierov, nikto z nich neutrpel zranenia. Trajekt smeroval z polostrova Rockaway v Queense do Manhattanu a uviazol na piesčine. Je to pritom druhý takýto incident v priebehu mesiaca.

"V podstate sme všetci leteli," opísal incident jeden z pasažierov, študent Jack Nicholson, s tým, že ho pri prudkom zabrzdení skoro prehodilo cez sedadlá pred ním. Ako uviedol, posádka najprv pasažierov informovala o mechanickej chybe a neskôr im oznámila, že uviazli na piesčine a kapitán sa z nej snaží dostať. Nicholsona a jeho brata z lode zachránili po štyroch hodinách.

Trajekty smerujúce na Rockaway a naopak sú súčasťou iniciatívy, ktorá odštartovala v lete a jej cieľom je zmierniť napätie v newyorskej verejnej doprave využívaním vodných ciest. V novembri na plytčine uviazol trajekt smerujúci na polostrov s viac ako sto ľuďmi na palube.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies