V New Yorku otvorili výstavu víťazných fotografií Slovak Press Photo

NETKY.SK • 27 September 2016, 09:15 • 2 min
V New Yorku otvorili výstavu víťazných fotografií Slovak Press Photo

BRATISLAVA - V prestížnej galérii Klompching Gallery v New Yorku otvorili výstavu 40 víťazných fotografií zo štvrtého ročníka súťaže Slovak Press Photo, vrátane tej z hlavnej ceny súťaže Grand Prix.

slovakia

left justify in out

Záštitu nad ňou prevzal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák, minister kultúry SR Marek Maďarič a primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. Výber najlepších fotografií súťaže si môžu návštevníci jednej z najznámejších galérií v newyorskom Brooklyne pozrieť do soboty 1. októbra. TASR o tom dnes informovala riaditeľka súťaže Jana Garvoldtová.

 

Vernisáž otvorila generálna konzulka SR v New Yorku Jana Trnovcová spolu s predsedom 3. ročníka fotografickej súťaže Paulom Martinkom. Výstavu finančne podporilo Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR a Fond na podporu umenia. V minulom roku sa výstava konala v priestoroch generálneho konzulátu SR v New Yorku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies