V New Yorku opäť niekto strieľal na policajtov

NETKY.SK • 6 Január 2015, 08:16 • 2 min
V New Yorku opäť niekto strieľal na policajtov

NEW YORK - Dvaja americkí policajti dnes utrpeli zranenia po tom, ako na nich v uliciach New Yorku vystrelil doposiaľ neznámy páchateľ. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na vyhlásenie miestneho policajného oddelenia.

slovakia

left justify in out

Podľa predstaviteľa newyorskej polície došlo k streľbe vo štvrti Bronx, keď policajná hliadka zasahovala pri údajnej lúpeži. Stav zranených policajtov zatiaľ nie je známy a polícia v súvislosti s incidentom zatiaľ nikoho nezatkla. Podľa informácií miestnej televíznej stanice NBC New York ani jeden z policajtov neutrpel život ohrozujúce zranenia.

      

K streľbe na príslušníkov newyorskej polície došlo len necelé tri týždne po tom, ako 20. decembra 28-ročný Afroameričan Ismaaiyl Brinsley zastrelil zo zálohy dvoch policajtov. Brinsley sa predtým na sociálnych sieťach vyhrážal, že vražda policajtov bude odvetou za smrť dvoch černochov zabitých belošskými policajtmi. Po zabití oboch policajtov spáchal na stanici metra samovraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies