V Nemeckých školách sa boja o dievčatá, zakazujú im nosiť minisukne

NETKY.SK • 9 September 2015, 17:54 • 2 min
V Nemeckých školách sa boja o dievčatá, zakazujú im nosiť minisukne

POCKING - Školy v Nemecku prikázali dospievajúcim dievčatám aby nenosili minisukne a šortky, aby sa zabránilo útokom zo strany moslimských migrantov, ktorých tento druh odevu môže pohoršiť, informuje portál infowars.com.

slovakia

left justify in out

Škola v Pockingu, Bavarii, poslala rodičom študentiek koncom augusta list a oboznámila ich s novými bezpečnostnými opatreniami, potom ako otvorili utečenecký tábor v neďalekej školskej telocvični. Rodičov varovali, aby ich deti nenosili odhaľujúce oblečenie z obáv z možného nedorozumenia, ktoré by mohlo viesť k útokom zo strany utečencov.

 

Vedenie škôl upozornilo deti na to, že „hanlivé nebo rasové poznámky“ nebudú tolerované. Mnoho rodičov sa rozhnevalo, ale riaditeľ Martin Thalhammer apeloval na ochranu detí. V Nemecku je veľká pozornosť venovaná plánom prijať 800.000 nových prisťahovalcov do konca tohto roku a krajina chce v blízkej budúcnosti prijať ďalších 500.000 utečencov.

Ďalšia Nemka sa posťažovala, že škola v okolí jej bydliska, dievčatám prikázala nenosiť krátke nohavice a to ani v teplom počasí, aby sa predišlo sexuálnym útokom zo strany prítomných moslimov. Tento týždeň bolo v nemeckom parku znásilnené sedemročné dievčatko, ktorého krutý príbeh média po tlaku autorít rýchlo ututlali. Odkedy Švédsko otvorilo náruč masovej migrácii, krajina získala prvenstvo v počte znásilnení a s prudkým nárastom počtov znásilnení o 1400%, pričom okolo 77,6 % násilníkov sú označení ako cudzinci.

 

Už skoršie informácie varovali o počte znásilnení v moslimskej kultúre, ktoré sú hlavným problémom v Škandinávii, ale ich kritici sú označovaní za rasistov a islamofóbov. Spojené kráľovstvo , ktoré sa chystá prijať ďalších 20.000 utečencov, tiež zaznamenalo početné prípady znásilnení moslimskými gangami, vrátane sexuálneho obchodovania s ľuďmi v meste Rotherham, ktoré sa miestna radnica a polícia rozhodla upratať z verejných médií pre obavy z vypuknutia paniky, pretože takmer všetci obvinení boli pakistanskí muži, a to by bolo v danej situácii považované za citlivé a nekorektné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies