V Nemecku zastavila polícia auto kvôli jeho vzhľadu

NETKY.SK • 12 Apríl 2019, 17:57 • 2 min
V Nemecku zastavila polícia auto kvôli jeho vzhľadu

BERLÍN - Nemeckí policajti zadržali Porsche. Pri tejto vete vás určite napadne, že vodič šiel zrejme príliš rýchlo. Vec sa má však inak. Auto bolo totiž celé zlaté.

slovakia

left justify in out

Hamburské noviny Morgenpost prišli počs dnešného dňa vo veľmi zaujímavo správou. Nemecká polícia zastavila Porsche avšak nie pre prekročenú rýchlosť. Stalo sa to už druhýkrát, pretože minulý týždeň po zastavení tohto istého vozidla upozornila hliadka vodiča na to, že zlatá farba na jeho aute môže oslepovať iných vodičov v blízkosti, a tým pádom ohrozuje chod celej premávky. Majiteľ auta mal vozidlo prefarbiť a nanovo zaregistrovať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ok, Mondrian, Monsanto oder Mondamin? #montagsfragen #goldmusssein #goldporsche #gehtgold

Príspevok, ktorý zdieľa David Moser (@mister.mosis),

 

Čo sa však nestalo? Tento týždeň zastavila hliadka presne to isté "zlaté" auto s rovnakým vodičom za volantom. Za neuposlúchnutie mu preto zhabali kľúče, papiere od auta ako aj ŠPZ. Vozidlo nechali následne odtiahnuť do garáže. Pokuta vodiča samozrejme neminula, a pokiaľ si zlatú fóliu z auta neodstráni, za volant športiaka si nesadne.

 

img

 

 

 

 




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies