V Nemecku zadržali dvoch podozrivých v súvislosti s úmrtím tínedžera zo Sýrie

NETKY.SK • 11 Január 2017, 07:24 • 2 min
V Nemecku zadržali dvoch podozrivých v súvislosti s úmrtím tínedžera zo Sýrie

BRÉMY - Nemecká polícia zadržala pri vyšetrovaní úmrtia 15-ročného utečenca zo Sýrie, ktorého napadla skupina mužov počas silvestrovskej noci v Brémach a ktorý zomrel na následky zranení, dvoch podozrivých.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to dnes hovorca príslušnej prokuratúry Frank Passade. Podľa jeho slov sa tak stalo v noci nadnes, avšak naznačil, že ďalšie podrobnosti o zadržaniach, o ktorých ako prvé informovali lokálne médiá, zatiaľ nie sú určené pre verejnosť.

K napadnutiu došlo na ulici, kde sýrsky tínedžer oslavoval príchod nového roku s rodinnými príslušníkmi a kde sa dostal do sporu so skupinou neznámych mužov.

Mladík sa podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov dal na útek, avšak muži ho dostihli v priestoroch istého podniku a tam ho napadli. Záchranárov, ktorí našli poškodeného s ťažkým zranením hlavy, privolal jeden z hostí.

Informovali o tom nemecké elektronické médiá.

Vyšetrovanie prípadu sťažilo, že rodinní príslušníci informovali políciu s až dvojhodinovým oneskorením. Podľa policajných zdrojov zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by mal útok na utečenca xenofóbny motív.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies