V Nemecku sa zrútil žeriav s plošinou plnou ľudí!

NETKY.SK • 23 Jún 2013, 09:07 • 2 min
V Nemecku sa zrútil žeriav s plošinou plnou ľudí!

BERLÍN - Šestnásť ľudí dnes utrpelo zranenia v západonemeckom meste Neuenstadt am Kocher, keď sa s nimi zrútil žeriav s plošinou, na ktorej stáli a sledovali slávnosť v škole. Informovala o tom miestna polícia, na ktorú sa odvolávala tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zástupca riaditeľa školy a žena sú po incidente vo veľmi vážnom stave. Ťažké zranenia utrpeli ďalší štyria ľudia. Tieto osoby previezli vrtuľníkom do nemocnice. Medzi zranenými je päť detí. Žeriav dopravili na miesto na to, aby si mohli ľudia z výšky vychutnať pohľad na oslavy pri príležitosti dokončenia niekoľkých stavieb v školskom areáli. Svedkovia uviedli, že žeriav sa zrazu zrútil a plošina plná ľudí vrazila do neďalekej obytnej budovy. Polícia oznámila, že v zasiahnutom byte sa nikto nenachádzal. Všetkých ľudí z plošiny už odviedli do bezpečia. Jedného raneného ošetrili na mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies