V Nemecku sa pohybuje nebezpečný azylant. Utiekol z psychiatrie

NETKY.SK • 13 December 2017, 17:11 • 2 min
V Nemecku sa pohybuje nebezpečný azylant. Utiekol z psychiatrie

Úrady v Nemecku zverejnili informáciu o nebezpečnom žiadateľovi o azyl, ktorý v októbri utiekol z psychiatrickej liečebne. Počas 14 mesiacov spáchal 50 trestnýžch činov a stále je na slobode.

slovakia

left justify in out

Žiadateľ o azyl z Maroka Hicham B. (27) sa vraj pokúšal o azyl v niekoľkých krajinách vrátane Fínska, Francúzska, Dánska a všade pod falošnou identitou. Keď sa jeho lži prevalili, jednoducho odišiel do inej krajiny a proces sa opakoval.

 

Potom, čo spáchal všetky svoje zločiny vrátane sexuálneho napadnutia, násilia a dokonca útoku na policajta a ohrozovania iných žiadateľov nožom, bol Hicham končene zatknutý a umiestnený do záchytného centra v Ingelheime, píše server Stredoevropan.cz.

 

Tam však nezostal dlho a premiestnili ho do psychiatrickej liečebne, kde sa pokúsil podpáliť svoju celu. Podľa ostatných chovancov vraj povedal, že sa radšej zabije, ako by mal opustiť Nemecko a keby mal z krajiny nútene odísť, zabije aj ďalších ľudí.

 

Z psychiatrickej liečebne sa mu podarilo ujsť, keď sa v areáli odohrával futbalový zápas. Kým prišla polícia, Maročan bol preč a odvtedy je nevedno kde.

 

Podľa úradov už v minulosti utiekol z dvoch zariadení. Následkom toho je prijaté rozhodnutie, že polícia bude zvlášť nebezpečných chovancov liečební monitorovať.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona