V Nemecku počas zápasu zomrel 19-ročný hokejista

NETKY.SK • 4 November 2010, 12:46 • 2 min
V Nemecku počas zápasu zomrel 19-ročný hokejista

V Nemecku počas zápasu zomrel 19-ročný hokejista

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný nemecký hokejista Markus Wächter zomrel v nemocnici po tom, čo sa v pondelok počas zápasu juniorskej súťaže zrazil s protihráčom a následne skolaboval.
      Stretnutie medzi juniorskými tímami Augsburger Panther a ESV Kaufbeuren sa konalo 1. novembra. Wächter sa v 11. minúte prvej tretiny zrazil s hráčom Augsburgu a padol na ľad. Pozviechal sa a korčuľoval na striedačku, keď zrazu skolaboval a stratil vedomie. Okamžite ho previezli do nemocnice, kde sa však už neprebral. Neskôr zistili, že Wächter trpel srdcovou chorobou.
      "Bola to tragická nehoda bez akéhokoľvek úmyselného zavinenia. Nanešťastie hráč trpel srdcovou chorobou. Informovali nás o tom lekári po ďalších testoch," citoval portál iihf.com generálneho tajomníka Nemeckej hokejovej asociácie Franza Reindla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies