V Nemecku odhalili drogových kuriérov s kokaínom i heroínom

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 13:47 • 2 min
V Nemecku odhalili drogových kuriérov s kokaínom i heroínom

FRANKFURT NAD MOHANOM/WENDLINGEN - Ženu, ktorá pricestovala z Kolumbie na medzinárodné letisko v nemeckom Frankfurte nad Mohanom, odhalili tamojší colníci ako drogovú kuriérku, ktorá mala prsné implantáty plné kokaínu.

slovakia

left justify in out

Informáciu denníka Bild potvrdili pre agentúru DPA zdroje colnej služby bez uvedenia ďalších podrobností.


Drogy boli podľa periodika určené pre španielsky trh. Implantáty obsahovali celkove kilogram kokaínu a žene ich odstránili pri operácii, ktorá trvala niekoľko hodín.


Zatiaľ nevedno, ako kuriérka colníkov na seba upozornila.


Iného drogového kuriéra, ktorý mal v žalúdku 1,2 kg heroínu, zadržali v uplynulom týždni, keď diaľkovým autobusom smeroval z Amsterdamu do Mníchova, informovalo dnes internetové vydanie denníka Bild.


Pri kontrole na parkovisku neďaleko Wendlingenu v spolkovej krajine Bádensko-Württembersko si colníci všimli nervozitu 31-ročného muža. Drogový rýchlotest ich podozrenie potvrdil. Rádiologické vyšetrenie po prevoze na kliniku odhalilo potom v žalúdku 100 balíčkov s drogou - neobvyklé množstvo pre túto formu pašovania narkotík.


Balíčky s heroínom odstránili z mužovho organizmu operačným zákrokom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona