V nemeckom supermarkete dáva ktosi do potravín špendlíky!

NETKY.SK • 2 Január 2018, 15:54 • 2 min
V nemeckom supermarkete dáva ktosi do potravín špendlíky!

OFFENBURG - Viaceré prípady nálezu špendlíkov v potravinách, ktoré hlásili z veľkopredajne potravín v meste Offenburg ležiacom na juhozápade Nemecka, sa snažia prevádzkovatelia objasniť spoločne s príslušnými orgánmi.

slovakia

left justify in out

Špendlíky v potravinách boli v uvedenom supermarkete nahlásené v uplynulých dňoch celkove päťkrát, a to konkrétne v pečive a salámovej pochúťke. Podľa hovorcu reťazca Kaufland, ktorého citovala DPA, sa odvtedy ďalšie takéto prípady nevyskytli. Dodal, že v predajniach zvýšili ostražitosť, podrobnosti zavedených opatrení však nechcel konkretizovať.

 

Ešte v utorok majú o probléme rokovať zástupcovia potravinového dozoru, polície, okresného úradu a predmetného supermarketu. Údajne sa uvažuje o kontrolovaní potravinového tovaru detektormi kovov.

 

Podľa oficiálnych vyjadrení špendlíky zatiaľ nikoho nezranili. Polícia tiež zatiaľ nemá indície, že by mohlo ísť o súčasť vydierania.

 

V septembri vyvolal v Nemecku rozruch nález otrávených potravinových výrobkov v predajni v meste Friedrichshafen. Následne bol zadržaný muž podozrivý z vydierania obchodných reťazcov, od ktorých údajne požadoval miliónové peňažné čiastky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona