VIDEO V nemeckej reality šou býva v jednom malom dome s jednou toaletou sto ľudí!

NETKY.SK • 5 Január 2018, 07:00 • 2 min
VIDEO V nemeckej reality šou býva v jednom malom dome s jednou toaletou sto ľudí!

Sto ľudí tiesniacich sa v dome pre štvorčlennú rodinu, v ktorom je len niekoľko postelí a jediná toaleta. Tak vyzerá nová reality šou, ktorú včera začala vysielať nemecká televízia ProSieben. Kto zostane v dome posledný, odnesie si 100-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Reality šou v štýle Big Brother, keď diváci sledujú život skupiny ľudí uzavretých v jednom dome, priniesli za posledné roky celý rad svojráznych nápadov, ktorými sa tvorcovia snažia prilákať pozornosť, píše server Novinky.cz. Nový program nazvaný Vypadni z môjho domu (Get the F*ck out of my House) si ju chce získať tým, že 55 mužov a 45 žien namačká do domu o rozlohe 116 metrov štvorcových.

 

K čomu to povedie, je zrejmé zo záberov, ktoré televízia zverejnila pred vysielaním. Desiatky ľudí sa v nich mačkajú v obývačke alebo kuchyni, kde márne hľadajú niečo na jedenie, ďalší zase stoja v dlhom rade pred jedinou kúpeľňou so záchodom v dome. Večer potom súťažiaci zložito hľadajú miesto na spanie - veľká časť z nich skončí na zemi, alebo na kuchynskej linke.

 

Stiesnená atmosféra domu, ktorý síce má záhradu, ale tam nikto nesmie, vedie rýchle k hádkam o jedlo a ďalšie základné potreby. Útechou pre súťažiacich, ktorí si mohli zobrať so sebou len minimum základných vecí, predstavuje fakt, že 5-izbový dom môžu kedykoľvek opustiť, aj keď sa tak pripravia o šancu na víťazstvo.

 

To si odnesie ten zo súťažiacich, ktorý v dome sledovanom 34 kamerami vydrží najdlhšie. Najmladší kandidát má 19 rokov, najstarší až 82 rokov. Okrem Nemecka pochádzajú aj z Rakúska a Švajčiarska. 

 

O tom, kto dom opustí najskôr, môže okrem nich samotných rozhodovať aj "šéf domu", ktorého si súťažiaci každý týždeň volia. Śéf domu potom má len pre seba k dispozícii izbu o veľkosti 33 metrov štvorcových aj s kúpeĺňou a záchodom. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies