V nedeľu zomreli na cestách Trnavského kraja dvaja vodiči

NETKY.SK • 10 November 2014, 14:28 • 2 min
V nedeľu zomreli na cestách Trnavského kraja dvaja vodiči

TRNAVA - V nedeľu (9.11.) sa v Trnavskom kraji stali dve smrteľné dopravné nehody. Ráno o 06.40 h viedol vodič osobné auto Ford Escort po Orviskej ceste v meste Piešťany.

slovakia

left justify in out

Auto išlo po rovnom úseku cesty, avšak po prejazde mostíka nad miestnym potokom dostalo šmyk. Tu zišlo mimo cesty a narazilo do stromu. V dôsledku nárazu utrpel 26-ročný vodič z Piešťan zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho 21-ročná spolujazdkyňa z miestnej časti Piešťany -Kocurice utrpela ťažké zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice. Uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.
     

"Ďalšia tragická nehoda sa stala medzi Cíferom a Trnavou. Pred 13.00 h viedol 61-ročný vodič z Modry Peugeot 207. Z nezistených príčin zišiel mimo cesty a tiež narazil do stromu. Aj v tomto prípade bol vodič auta na mieste mŕtvy. Polícia v oboch prípadoch príčiny nehody vyšetruje," konštatovala hovorkyňa.
     

Vodičom polícia pripomína, že sú povinní rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona