V nedeľu upečieme slaný koláč so špargľou. Gurmán Suroviny 1 lístkové cesto, 500 g očistenej, uvarenej špargle, 2 biele jogurty, 3 vajíčka, 200 g tvrdého syru, paradajky, Príprava Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a pomocou valčeka ho prenesieme na vyma
Suroviny:
1 lístkové cesto, 500 g očistenej, uvarenej špargle, 2 biele jogurty, 3 vajíčka, 200 g tvrdého syru, paradajky,
Príprava:
Cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a pomocou valčeka ho prenesieme na vymastený plech. Jogurty, vajíčka a nastrúhaný syr zmiešame a vylejeme na pripravené cesto. Uložíme špargľu, nakrájané paradajky, kto má rád aj inú zeleninu. Pečieme 10 minút pri 220 °C, potom ďalších 10 minút pri 180 °C.
Prajeme dobrú chuť.