V nedeľu upečieme brownies tortu. Gurmán Suroviny 30 g lístkového cesta, 400 g zmesi na čokoládové brownies v polotovare, 30 g tmavej čokolády, 30 g mliečnej čokolády, práškový cukor, čerstvé jahody, lístky medovky, Príprava Lístkové cesto rozvaľkáme a v
Suroviny:
30 g lístkového cesta, 400 g zmesi na čokoládové brownies v polotovare, 30 g tmavej čokolády, 30 g mliečnej čokolády, práškový cukor, čerstvé jahody, lístky medovky,
Príprava:
Lístkové cesto rozvaľkáme a vyložíme ním vymastenú tortovú formu (aj boky). Obsah zmesi dáme do misky, pridáme 80 ml oleja, 80 ml studenej vody, 2 vajcia, nastrúhanú čokoládu a cesto vymiešame do hladka. Nalejeme na lístkové cesto a pečieme vo vyhriatej rúre 40 minút pri 180°C. Upečenú tortu posypeme práškovým cukrom, ozdobíme pokrájanými jahodami a lístkami medovky.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies