V nedeľu si upečieme hruškovú tortu.

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 07:29 • 2 min
V nedeľu si upečieme hruškovú tortu.

V nedeľu si upečieme hruškovú tortu. Gurmán Suroviny 150 g masla, 70 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 150 g kryštálového cukru, 1 vanilku, 2 vajíčka, štipku soli, 3-4 hrušky, Príprava Hrušky očistíme a pokrájame na mesiačiky.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

150 g masla, 70 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 150 g kryštálového cukru, 1 vanilku, 2 vajíčka, štipku soli, 3-4 hrušky,

Príprava:

Hrušky očistíme a pokrájame na mesiačiky. Tortovú formu vymastíme, vysypeme múkou a uložíme hrušky. Vajíčka vyšľaháme s cukrom a vanilkou, pridáme roztopené maslo, štipku soli, múku a prášok do pečiva. Vyšľahané cesto vylejeme na hrušky, prikryjeme alobalom a pečieme  predhriatej rúre 45 minút pri 175°C. Upečené necháme vychladnúť, preklopíme, takže hrušky budú na vrchu. Posypeme práškovým cukrom.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies