V nedeľu si upečieme bohémky.

NETKY.SK • 24 Február 2012, 08:37 • 2 min
V nedeľu si upečieme bohémky.

V nedeľu si upečieme bohémky. Gurmán Suroviny 10 bielkov, 30 dkg kryštálového cukru, 6 dkg kakaa, 20 dkg mletých orechov, 1 a ½  masla, 1 sladené kondenzované mlieko, 1 žĺtok, 10 dkg rozpustenej čokolády, čokoládová poleva, Príprava Konzervu s kondenzovan

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

10 bielkov, 30 dkg kryštálového cukru, 6 dkg kakaa, 20 dkg mletých orechov, 1 a ½  masla, 1 sladené kondenzované mlieko, 1 žĺtok, 10 dkg rozpustenej čokolády, čokoládová poleva,

Príprava:

Konzervu s kondenzovaným mliekom dáme do hrnca s vodou a varíme 1 hodinu. Bielky vyšľaháme spolu s cukrom na tuhý sneh, pridáme kakao a mleté orechy. Cesto rozotrieme na dva pechy, ktoré sme vystlali papierom  na pečenie. Upečieme, dáme dolu papier a rozkrojíme po dĺžke na tri časti. K uvarenému salku pridáme maslo, žĺtok, rozpustenú čokoládu a vymiešame hladký krém. Naplníme pláty, ktoré ukladáme na seba. Vrch tiež potrieme plnkou a polejeme čokoládovou polevou.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies