V nedeľu si pripravíme trasenú tortu.

NETKY.SK • 9 Marec 2012, 08:21 • 2 min
V nedeľu si pripravíme trasenú tortu.

V nedeľu si pripravíme trasenú tortu. Gurmán Suroviny 1 piškótový korpus,  2 smotany na šľahanie, 1 puding OLLÉ bez varenia čokoládový, 1 malý mandarínkový kompót (200ml), strúhanú čokoládu na ozdobu, Príprava V obchode kúpime okrúhly piškótový korpus na

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

1 piškótový korpus,  2 smotany na šľahanie, 1 puding OLLÉ bez varenia čokoládový, 1 malý mandarínkový kompót (200ml), strúhanú čokoládu na ozdobu,

Príprava:

V obchode kúpime okrúhly piškótový korpus na tortu. Do misky ktorá sa dá pevne uzatvoriť nalejeme 1 šľahačkovú smotanu, kompót aj so šťavou, nasypeme pudingový prášok. Nádobu dobre uzatvoríme a trasieme asi 2 minúty. Hmota krásne zhustne, potom ju nanesieme na korpus. Nakoniec natrieme druhú vyšľahanú šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou. Dáme stuhnúť do chladničky.

Čas prípravy: 30 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies