V nedeľu si pripravíme nepečenú višňovú tortu.

NETKY.SK • 8 Jún 2012, 07:02 • 2 min
V nedeľu si pripravíme nepečenú višňovú tortu.

V nedeľu si pripravíme nepečenú višňovú tortu. Gurmán Suroviny 2 kyslé smotany, 1 balík piškót, 2 vanilkové cukry, višne, višňový puding, šľahačka na ozdobu, Príprava Smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

2 kyslé smotany, 1 balík piškót, 2 vanilkové cukry, višne, višňový puding, šľahačka na ozdobu,

Príprava:

Smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom. Na dno tortovej formy uložíme piškóty, zalejeme smotanou a urobíme tak dve vrstvy. Ukončíme piškótami, uložíme umyté a vykôstkované višne. Puding uvaríme podľa návodu, zalejeme pripravenú tortu a dáme stuhnúť do chladničky. Nakrájame a zdobíme šľahačkou, prípadne posypeme kakaom.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies