V nedeľu si pripravíme nepečenú višňovú tortu. Gurmán Suroviny 2 kyslé smotany, 1 balík piškót, 2 vanilkové cukry, višne, višňový puding, šľahačka na ozdobu, Príprava Smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom.
Suroviny:
2 kyslé smotany, 1 balík piškót, 2 vanilkové cukry, višne, višňový puding, šľahačka na ozdobu,
Príprava:
Smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom. Na dno tortovej formy uložíme piškóty, zalejeme smotanou a urobíme tak dve vrstvy. Ukončíme piškótami, uložíme umyté a vykôstkované višne. Puding uvaríme podľa návodu, zalejeme pripravenú tortu a dáme stuhnúť do chladničky. Nakrájame a zdobíme šľahačkou, prípadne posypeme kakaom.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies