V nedeľu sadli za volant opití mladí vodiči, aj žena

NETKY.SK • 2 August 2016, 09:11 • 2 min
V nedeľu sadli za volant opití mladí vodiči, aj žena

BRATISLAVA/PREŠOV – Prevrátené auto skončilo v nedeľu popoludní v záhrade jedného z rodinných domov v obci Kalná Roztoka v okrese Snina.

slovakia

left justify in out

Za volantom sedel opitý 30-ročný šofér, v aute mal aj ďalších spolujazdcov. Ako informovala agentúru SITA prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, vodič Renaultu Laguna neprispôsobil rýchlosť, prešiel do protismeru, vyletel z cesty a vrazil do plota. Auto zastavilo až v záhrade za plotom, prevrátené na boku. Vodičovi namerali vyše 1,4 promile. Nezodpovedný šofér a 26-ročný spolujazdec Lukáš utrpeli ľahké zranenia, 21-ročný Peter sa bude liečiť viac ako 42 dní, zranenia u 23-ročného Dávida nie sú známe, pretože z miesta nehody odišiel, dodala Migaľová. Polícia prípad vyšetruje.

 

Vyše jedno promile nafúkala aj 25-ročná vodička, ktorú policajti v nedeľu nadránom kontrolovali v Levoči. Katarína totiž zabudla pri odbočovaní na smerovky a tak ju hliadka zastavila. Levočanka teraz čelí obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej.


Z jazdy pod vplyvom alkoholu a navyše aj z marenia výkonu úradného rozhodnutia je obvinený 26-ročný Dominik zo Starej Ľubovne. Mladého vodiča zastavili v meste v nedeľu skoro ráno, pretože nerešpektoval dopravnú značku. Pri dychovej skúške mu zistili 1,9 promile a pri kontrole vyšlo najavo, že má zakázané jazdiť. Dominikovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies