Suroviny pre 4 osoby: 600 g zemiakov, 2 cibule, 400 g kyslej kapusty, 400 g pečienok, olej, trošku vývaru, soľ, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, mletú rascu, 100 g slaniny.
Príprava:
Nakrájanú cibuľu, slaninu a cesnak orestujeme na oleji. Pridáme očistené a nakrájané pečienky, mleté čierne korenie, mletú rascu, podlejeme vývarom a udusíme. Na dno zapekacej misy rozložíme kapustu, potom očistené a na kolieska nakrájané zemiaky, osolíme, okoreníme a uložíme pečienky. Zakryjeme alobalom a pečieme 50-60 minút. Na tanieri zdobíme lístkami bazalky.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies