V nedeľu na obed pripravíme karfiolovo kuraciu polievku a červené mäso

NETKY.SK • 15 September 2013, 09:00 • 2 min
V nedeľu na obed pripravíme karfiolovo kuraciu polievku a červené mäso

Karfiolovo kuracia polievka. Suroviny: 500 g kurčaťa, 4 ks mrkvy, ½ zeleru, 1 karfiol, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, vegetu,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Mrkvu, zeler, cesnak a cibuľu očistíme, nakrájame na kocky, karfiol rozoberieme na ružičky, pridáme umyté mäso, soľ, korenie, vegetu, zalejeme vodu a uvaríme do mäkka. Mäso vyberieme, pokrájame na kocky a vrátime späť do polievky. Kto má rád hustejšie polievky, môže podávať s uvarenou cestovinou.

 

Červené mäso.

Suroviny:

1 kg hovädzieho mäsa, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, 1 ČL mletej rasce, 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 paradajkový pretlak, masť, 1 feferónku, kečup,

Príprava:

Mäso a cibuľu nakrájame na kocky a orestujeme na masti. Pridáme soľ, mleté korenie, feferónku, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Na záver pridáme paradajkový pretlak a podľa chuti kečup. Podávame s ryžou.

 

Prajeme dobrú chuť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies