V nedeľu Mikuláš zavíta do bratislavskej ZOO i na mestské hradby

NETKY.SK • 5 December 2015, 12:29 • 2 min
V nedeľu Mikuláš zavíta do bratislavskej ZOO i na mestské hradby

BRATISLAVA - Poslušné detičky sa aj tento rok môžu tešiť na dobroty od Mikuláša a jeho pomocníkov. Tí budú mať 6. decembra v deň sv. Mikuláša plné ruky práce, mikulášsky program pre deti totiž pripravuje bratislavská radnica i jednotlivé mestské časti. Mikuláš napríklad zavíta do ZOO Bratislava, na mestské hradby či na Hlavné námestie, no príde potešiť aj deti do Dúbravky, Ružinova či Starého Mesta.

slovakia

left justify in out

Mikuláš a jeho pomocníci budú mať 6. decembra plné ruky práce. Ich pracovná šichta sa začne v nedeľu o 10:30 v mestskej časti Dúbravka, všetky deti Mikuláš privíta v miestnom dome kultúry. Tešiť sa môžu na vianočnú rozprávku plnú pesničiek v hlavnej úlohe s čertom a anjelom. Po predstavení sa k Mikulášovi pridá aj dúbravský starosta Martin Zaťovič a spoločne s deťmi ozdobia a rozsvietia vianočný stromček. O niečo neskôr (12:15) sa Mikuláš vyberie aj do Ružinova, deti sa na neho môžu tešiť na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu. Mikulášske dobroty si však deti budú musieť zaslúžiť, bude sa súťažiť, pokúsia sa o rekord v počte Mikulášov na ľade a odmenu si zaslúžia aj tie detičky, ktoré prídu v maskách.


Mikuláš, čert a anjel neobídu ani ZOO Bratislava. Aj tu sa môžu deti tešiť na mikulášske balíčky, súčasťou programu bude tiež kŕmenie zvierat. Program v zoo sa začne o 11:00. Pripravená je i tombola, z ktorej výťažok poputuje na výstavbu nového výbehu pre vlky žijúce v zoo. Ako žijú zvieratká v zime sa návštevníci dozvedia v infostánku, bude sa aj súťažiť a Mikuláš nezabúda ani na zvieratká v zoo, ktoré v nedeľu dostanú darčeky v rámci komentovaného kŕmenia. Veselá trojica nebude chýbať ani na mestských hradbách. Sem príde Mikuláš v spoločnosti svojich pomocníkov o 14:00 a bude sa hrať a súťažiť. O dve hodiny neskôr príde Mikuláš potešiť aj deti na Hlavné námestie, dovtedy im bude spoločnosť robiť divadlo Zanzara s predstavením Ježko a líška. O 17:00 odštartuje program na ľadovej ploche na Primaciálnom námestí i na Hviezdoslavovom námestí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies