FOTO a VIDEO V nákupnom centre v Mníchove sa strieľa, polícia uzavrela oblasť

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 19:18 • 2 min
FOTO a VIDEO V nákupnom centre v Mníchove sa strieľa, polícia uzavrela oblasť

MNÍCHOV - Z nákupného centra Olympia v bavorskej metropole Mníchov hlásia streľbu. Informoval o tom na svojej webovej stránke spravodajský týždenník Focus s odvolaním sa na správy na sociálnych sieťach.

slovakia

left justify in out

Podľa spravodajskej stanice BBC prebieha na mieste rozsiahla policajná operácia. Bezpečnostné zložky uzavreli oblasť v okolí nákupného centra, ktoré sa nachádza vo štvrti Moosach.
Podľa agentúry DPA polícia k strelcom alebo strelcovi zatiaľ podrobnosti neuviedla. Neposkytla ani informácie o prípadných obetiach či zranených.


Nákupné centrum Olympia bolo otvorené spolu s neďalekým tlačovým centrom v roku 1972, keď sa v Mníchove konali letné olympijské hry. V rokoch 1993-1994 bolo rozšírené a modernizované. Ide o jedno z prvých veľkých nákupných centier v Nemecku a je stále jedným z najväčších v Bavorsku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies