V najbližších dňoch bude na bratislavských cestách viacero obmedzení

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 11:51 • 2 min
V najbližších dňoch bude na bratislavských cestách viacero obmedzení

BRATISLAVA – Oddnes až do konca predĺženého víkendu sa vodiči na bratislavských cestách musia pripraviť na niekoľko dopravných obmedzení. Týkajú sa diaľničného obchvatu i tunela Sitina.

slovakia

left justify in out

Oddnes od 21.00 h do nedele 3. mája sa na úseku D1 Mierová-Senecká uskutoční výmena mostného záveru. "Z dôvodu rekonštrukcie bude doprava presmerovaná z ľavého jazdného pásu cez prejazdy v strednom deliacom páse do pravého jazdného pásu, v ktorom bude obojsmerná premávka," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. Uzavretý bude tiež výjazd na D1 z Galvaniho ulice. "Doprava z tohto priestoru bude smerovaná do križovatky "letisko", z ktorej sa budú môcť vodiči opäť na diaľnicu pripojiť," vysvetlil policajný hovorca.

 

Oddnes až do 3. mája sa na diaľnici D1 bude vymieňať aj mostný záver v úseku Trnávka – Ružinov, pričom dôjde k čiastočnému uzavretiu miestnej komunikácie II. triedy Galvaniho ulice. "Súčasťou obmedzení v tomto úseku bude aj úplná uzávera od križovatky k obchodnému centru v smere na diaľnicu," upozornil Szeiff.

 

Až do 4. mája bude oddnes čiastočne uzavretý ľavý jazdný pás tunela Sitina v smere do Malaciek. Dôvodom je plánovaná výmena komponentov hlavnej kanalizácie. Presmerovanie premávky bude vedené vždy vo voľnom jazdnom pruhu striedavo.

 

Obmedzenie čaká na vodičov aj v mestskej časti Bratislava-Rača v súvislosti s konaním Račianskych hodov. Od soboty 2. mája od 06.00 h do 22.00 h v nedeľu 3. mája budú úplne uzavreté Alstrova, Jurkovičova a Detvianska ulica i Knižkova dolina.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies