V nadchádzajúcej sezóne je pre Real Madrid hlavným cieľom triumf v La Lige

NETKY.SK • 24 Apríl 2019, 18:32 • 2 min
V nadchádzajúcej sezóne je pre Real Madrid hlavným cieľom triumf v La Lige

MADRID - Tohtoročnú sezónu by Real Madrid najradšej už hodil za hlavu. Navrátilec na post manažéra Zinedine Zidane sa dokonca počas dnešného dňa vyjadril, že prioritou v budúcej sezóne bude pre kráľovský tím z Madridu trofej v španielskej La Lige.

slovakia

left justify in out

Víťaz Ligy Majstrov z posledných troch sezón to nemá v domácej lige až také ružové. La Ligu nevyhral už od sezóny 2016/2017. 

 

"Budúcu sezónu musí byť pre nás La Liga prioritou číslo jeden. Ide o najdlhšiu súťaž sezóny, nemôžeme si dovoliť zaváhať. Túto myšlienku budem hráčom neustále zdôrazňovať," vyjadril sa tréner Realu Zidane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zidane: “Next year we will try to start La Liga in the best way, it’s very important and it starts with preseason. Next season, La Liga will be our first priority. We have 33 and Barça recently are doing well and we congratulate them but historically, Real Madrid have more.” - Zidane on Vinicius: “Tomorrow he will not play because he has to work more. He has been away for two months and needs more time.” - Zidane on Keylor and Courtois: “They both have contracts then I make my decisions as is it is my responsibility. I will tell you that what will happen next year will be very clear. You will see who will play these upcoming matches, but my decision is made for next season.” - Zidane on his goalkeepers: “What I would like, I will not tell you. I like things and sometimes they don’t happen. It’s not the time to talk about it. Courtois is available for tomorrow alongside Keylor and that’s that.” • 📲| Remember to like & follow! 👉| @chris_rmadrid • #HalaMadrid #halamadridynadamas #RealMadrid#realmadridempire #messi#spain #rmcf#rmfc #RealMadridFans #Madridista #madridismo#madridistas #rma #rmadrid#rm#sergioramos#sr4 #championsleague #calcio #neymar #adidas #zinedine #zidane#zinedinezidane #santiagobernabeu #football #goal

Príspevok, ktorý zdieľa Chris RMadrid™⚡🇳🇬 (@chris_rmadrid),

 

Španielsky veľkoklub je v prebiehajúcej sezóne bez akejkoľvek šance na titul. Päť zápasov pred koncom domácej súťaže stráca na lídra súťaže Barcelonu nedostihnuteľných 16 bodov. "Pripúšťam, že Barcelona si vedie naozaj skvele. V poslednej dobe lepšie ako my, no z historického hľadiska sme úspešnejším klubom," vyjadril sa Zidane na adresu katalánskeho rivala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G⚽️⚽️⚽️⚽️AL!! 🙌 @clement_lenglet 🔵🔴

Príspevok, ktorý zdieľa FC Barcelona (@fcbarcelona),

 

Pred letným prestupovým obdobím sa v Madride očakáva výmena viacerých zaujímavých mien. Klub by mal opustiť nespokojný Gareth Bale, ktorého by mal nahradiť kanonier londýnskej Chelsea Eden Hazard.  "Vždy spolupracujem s vedením klubu. Kouč však musí mať najhlavnejšie slovo pri tvorbe kádra a rozhodovaní o tom, s ktorými hráčmi chce spolupracovať," vyjadril sa Zidane k očakávaným zmenám v kádri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always look forward. Ready for tomorrow! 👟👌🏼@adidasfootball #X18 #DareToCreate

Príspevok, ktorý zdieľa Gareth Bale (@garethbale11),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona