V nabitom tíme Juventusu nemajú ani hviezdy isté miesto v zostave

NETKY.SK • 4 September 2019, 12:51 • 2 min
V nabitom tíme Juventusu nemajú ani hviezdy isté miesto v zostave

TURÍN - Nový kouč "starej dámy" zobral opraty v Turíne pevne do svojich rúk. V nabitom kádri viacnásobného talianskeho majstra už nemajú niektoré hviezdy isté miesto v zostave, alebo dokonca už ani na súpiske pre veľké zápasy.

slovakia

left justify in out

Chorvátsky futbalový útočník Mario Mandžukič sa nezmestil na súpisku Juventusu Turín pre nový ročník Ligy majstrov. Trńer Juventusu Turín Maurizio Sarri medzi útočníkmi uprednostnil Gonzala Higuaina, ktorý sa gólovo presadil v 2. kole talianskej Serie A proti Neapolu a má za sebou aj vydarenú prípravu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚪️⚫️ #neverstop #stepbystep #mm17🌪

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic),

 

Okrem Mandžukiča sa na súpisku pre LM nevošiel ani nemecký stredopoliar Emre Can. Ten od svojho príchodu z anglického Liverpoolu nenaplnil potenciál a klub na jeho miesto priviedol Adriena Rabiota. Oboch hráčov sa vedenie talianskeho šampióna neúspešne snažilo počas letného prestupového obdobia predať, no skončilo to neúspešne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thoughts and 🙏 for a speedy recovery Capitano! @giorgiochiellini #forzacapitano

Príspevok, ktorý zdieľa Emre Can 🧿 (@ec2323),

 

Emreho Cana informácia o vynechaní z kádra nemilo prekvapila. "Bolo pre mňa mimoriadne šokujúcim zistením, že si nezahrám v Lige majstrov. Počas uplynulého týždňa mi totiž hovorili niečo iné. V klube som zostával aj preto, že som mal šancu zahrať si práve túto súťaž" vyjadril sa nemecký reprezentant.

 

Canovi počas týždňa telefonoval nový tréner Juventusu Maurizio Sarri a informoval ho o nezaradení na súpisku, pričom neuviedol žiaden dôvod. "To ma podráždilo a nahnevalo," priznal 25-ročný stredopoliar.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona