V Myjave už nerátajú s Karlíkom, hráč je sklamaný

NETKY.SK • 1 Február 2016, 12:45 • 2 min
V Myjave už nerátajú s Karlíkom, hráč je sklamaný

BRATISLAVA - V klube Spartak Myjava, ktorý figuruje po jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže na výbornom treťom mieste s 35 bodmi, už nerátajú so službami Karola Karlíka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z Nitry (nar. 29. júna 1986) sa nemilú správu dozvedel v závere uplynulého týždňa. Vedenie "kopaničiarov" s hráčom rozviazalo zmluvu, pôvodne platnú až do leta 2016. "Bolo to rozhodnutie majiteľov. Klub uviedol odôvodnenie, že chce šetriť. Už pri štarte prípravy skončili štyria hráči a ja som piaty v poradí. Samozrejme, že som z toho sklamaný," citoval server nasanitra.sme.sk slová Karlíka, ktorý mal tiež podiel na historicky najúspešnejšom účinkovaní myjavského klubu v najvyššej súťaži.


Defenzívny univerzál si v minulosti okrem domovskej Nitry obliekal aj dresy FC ViOn Zlaté Moravce, českého tímu FC Vysočina Jihlava, rumunského mužstva Otelul Galati či nemeckého FC Chemnitzer, odkiaľ vlani v júli prestúpil do Myjavy. "Musím rozhodiť siete a niečo si nájsť. Prioritou je prvá liga. Možno sa podarí niečo v Česku či v Poľsku," doplnil Karol Karlík, ktorý môže hrať v obrane i na poste "štítového" stredopoliara.


V januári opustili rady Spartaka Myjava aj ďalší štyria futbalisti z jesenného kádra Lukáš Urminský, Peter Jánošík, Juraj Piroska a Fabián Slančík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies