V Myjave ponúkli Hudecovi novú trojročnú zmluvu

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 09:27 • 2 min
V Myjave ponúkli Hudecovi novú trojročnú zmluvu

MYJAVA - Vedenie futbalového klubu Spartak Myjava je spokojné s prácou trénera Ladislava Hudeca a ponúklo mu predĺženie zmluvy o ďalšie tri roky.

slovakia

left justify in out

Hudec pôsobí na kopaniciach už tretí rok, s mužstvom dvakrát postúpil o súťaž vyššie a pri premiére v Corgoň lige útočil na pohárovú Európu. "Sme nadmieru spokojní a cieľ - skončiť do ôsmeho miesta - mužstvo nielenže v predstihu naplnilo, ale i prekročilo. Hrali sme pekný futbal, na jar sme sa ešte zlepšili a čo je najpodstatnejšie, hráči prilákali na štadión divákov. Potvrdili sme, že aj v malom meste sa dá robiť futbal korektne a s dobrými výsledkami. Ladislavovi Hudecovi sme navrhli predĺženie kontraktu o ďalšie tri roky. Máme eminentný záujem, aby pri mužstve pokračoval. Tréner sa s úsmevom vyjadril, že bude ako Ferguson v Manchestri. Definitívne sme to ešte neuzatvorili, no verím, že sa dohodneme," cituje slová generálneho manažéra klubu Petra Halabrína piatkové vydanie denníka Šport.

V Myjave by mali s prípravou na novú sezónu začať už 11. júna. Hudec sa nebráni ďalšiemu pôsobeniu na lavičke Spartaka. "Esemeskovali sme si s generálnym manažérom na tému ďalšej spolupráce. Mám veľmi dobrý pocit z doterajšej spoločnej roboty a som naklonený predĺženiu môjho pôsobenia," uviedol pre Šport Ladislav Hudec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona